27. elokuuta 2013

Sänkypulmia


Nyt olis tosissaan pulmia vauvan sängyn ja ennen kaikkea sen sijoittamisen suhteen. Kolmikuukautiseksi asti meijän vesseli on nukkunu äitiyspakkauslaatikossa ja pikku hiljaa alkaa pää ja varpaat yltää päätyihin. Pinnasänky tai joku semmonen pitäis hommata, mutta mistä löytyy niin pieni, että se mahtuis meille? Makkariin ei mahdu normikokoinen pinnis, mutta onko hullua sijoittaa pikkuveli jo nyt nukkumaan isosiskon huoneeseen tai voiko pinnasänky olla eteiskäytävän keittiöpäädyssä, jossa olis just soppeli kolo..
Isosiskon pinnisaika jäi olemattomiin, ku tuli hankittua koko mööpeli liian myöhään. Yrittää siinä opettaa neiti pinnasänkyyn nukkumaan ku vankila ahistaa ja osataan jo nousta tukea vasten. Jospa nyt oltais viisaampia.

Meijän koti on luhtitalon yläkerran vuokrakolmio ja oman asunnon kuume on melkonen. Eilen mieski toi kirjastosta mulle Oman mökin laittaja -kirjan. Muutaman sivun sitä selailin kahvikupposen ääressä ja ihan huvitti kuinka löysin ittestä ihan samoja piirteitä siitä huolimatta että kirjassa puhutaanki mökkikuumeesta. Eiköhän se meijänki aika vielä tule. Nyt opiskellaan ja haaveillaan.

P.S. Kuvassa oleva äitiyspakkaus on päällystetty täältä löytyvää ohjetta katellen.

4 kommenttia:

 1. Kiva kyllä tää sun blogi!
  Meillä L siirty aika aikasessa vaiheessa pois meiän huoneesta, mutta syynä tosin se että kaikki nukuttiin paljon paremmin niin ja kun piti kuitenkin nousta lämmittää maito ni se oli ihan sama..:) Täälläki luetaan ahkerasti sisustuslehtiä yms. ja talokuume kasvaa, mutta kaikki ajallaan..niin kiva vaan haaveilla ja miettiä kaikkia ratkasuja tulevaan omaan kotiin. ;) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Määki mietin et jos hommais pinnasängyn tuohon pakastimen paikalle ja roudais pakastearkun vaikka R:n huoneeseen. Vois vähentyä yösyötötki.

   Poista
 2. Paikkahan on tietenki makkarin lipaston paikalla :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa tulla liikaa oven eteen jos ees mahtuis pituuden suhteen. Ainaki oon kokoajan kuvitellu niin, mut vois tarkistaa :).

   Poista