28. elokuuta 2013

Tuliterän riemuaOli se sanoinkuvaamaton tunne, ku luin ananan blogista voittaneeni ison lahjakortin Reiman verkkokauppaan. Siellä sattui olemaan kaiken lisäks tuotteet 40-60% alennuksissa, joten postista sitte saapuiki meille sitte ihan hyvän kokonen paketti. Vaikeaa oli miettiä et mitä sitä lopulta ostoskoriin olis laittanu. Jotainko, joka sopii sekä tytölle että pojalle? Talvi- vai välikautta? Minkä kokosta?
Päädyin sitte tilaamaan L:lle seuraavaa välikautta ja talvea varten haalarit, jospa sattuis kokoarviot kohdalleen. Toppapuvun kans kävi semmonen moka, että kotona huomasin puvussa olevat sydänheijastimet ja vaaleanpunaisen vuoren.. Tytölle siis tarkotettu. No, tovin sitä harmittelin ja tivasin muutamilta, että haittaako, eihän haittaa ja päätin pitää puvun. Ei se poika muutamasta sydämestä pilalle mee ;).
R:lle otettiin harmaa välikausitakki ja vedenpitävät lenkkarit. Takki onkin ollut jatkuvassa käytössä nyt ja taitaa mennä onneksi vielä keväälläkin. Ihana se on. Käytännöllinen ja miellyttää silmää. Kengät on vielä isot, ostettiinkin ensi kevättä katellen, mutta jos sillon ovat jo pienet nii värin puolesta menevät pikkuveljellekin aikanaan. 

Se pitää oikeastiki alkaa jo katteleen, miten sitä välikauteen ja jossain jo häämöttävään talveen pukee lapsensa. Meillä L saa luvan pukeutua talvella äp:n toppapukuun ja neitille hommattiin alkuvuoden alennusmyynneistä takki ja housut. Notskikamppeeksi lähti joskus kirpparilta mukaan toppapuku. Lakki- ja hanskasysteemit pitää jossain välissä katella läpi, jos pitää jotain tehdä. Mutta nyt nautitaan vielä näistä lämpimämmistä ilmoista!

2 kommenttia:

  1. NOJOO, meleko tsäkä käyny. Ite en ikää jaksa osallistua noihin arvontoihin ku en kummiskaa voita! :DD Saitko kaikkia sillä lahjakortilla? Ihania vaatteita. Täällä käydää kans jonkin sortin pähkäilyjä näitten vk-vaatteiden kans ja sitku pitäis raksalla olla kans eriksee jotku.. Ei jaksais koko ajan pyykkikonettakaa pyörittää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sain lähes, n. 20e jäi maksettavaa itelle :D. Joo kyllä se pitää aina ne rönttäsemmätki vaatekerrat olla.

      Poista