21. syyskuuta 2013

Apua saumurivilinään?!

 Kuva lainnattu
Päässä jyskyttää, silmissä vilisee. Se on se pakonomainen tarve saada saumuri, mutta on niin monta mutkaa matkassa. Ostanko uuden Englannista vai Virosta Karnaluksilta, Suomesta nyt en ainakaan. Merkkejäkin on ihan liikaa. Opiskelijan/kotiäidin budjetti tulee melko useasti vastaan, mutta yhtään en trikoota aijo ommella ennen saumurin kotiutumista.

Entäs sitten vanha kone. Kuulee sanottavan, että vanha hyvä on parempi ku halpa uus, mutta miten esimerkiksi uus Brotherin 1034D tai vanha Brother Lock 546D?
Mitä pitää kysyä jos ostaa käytetyn, mitä saumurista pitää löytyä? Tää on ihan hullua hommaa! Pitää vissiin ottaa aikalisä.
Yhen neuvojaan auliisti jaelleen ystävällisen rouvan sanoin: "Saumurikauppiaat on pahempia ku autokauppiaat". Nii, nämä ostajat on kyllä kans vähintään yhtä pahoja.

En ompele joka päivä, enkä joka toinenkaan, mutta masiinan pitäis olla semmonen varmatoiminen jota ei tarttis jatkuvasti huollattaa. Semmonen joka surauttaa lastenvaatteet ja ehkä joskus vaikka vähän aikustenki vaatteita.

6 kommenttia:

 1. Mä olen vasta-alkaja ompelija. Ostin käytettynä tuon Brother1034d. Tuntuu että on hyvä. Nyt on innostustanja ompelen jotain lähes päivittäin.. Mun oma maksoi kätettynä 450€. T.pia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle tuo hintaluokka on liian kallis, mutta englannista sais halvemmalla. Kiva kuulla hyviä kokemuksia Brothereista (muistakin ku niistä kalleimmista mahollisista) ku tuntuu et tuolla OE:ssäkin kaikki hankkii Berninoja :D. Jospa minäki pääsisin pian johonki ratkasuun ja surruttelemaan!

   Poista
 2. mää pääsin kyllä helpolla ja mun mielestä halvalla tuon saumurin oston kans :D Ostin miettimättä ensimmäisen vastaantulevan ja oon todellaki tykänny! :D Joskus on hyvä tehä äkkiä päätös ja joskus ei :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Joo olishan se, muttaku ei aina luonnistu ;)

   Poista
 3. Huomenta! mukava löytää tämmönen sinun blogi :) taidan käydä kurkkimassa...
  minäki pidän blogia lähinnä että saa jakaa juttuja sisarusten kans ku ne kaikki on siellä kaukana, soisin muidenki kertovan tällälailla kuuulmisiaan :)
  onnea saumuri kaupoille, kyll se vielä löytyy jostain!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käyhän ihmeessä kurkkimassa, mieki lueskelen teijän kuulumisia tuon bloggerin lukuluettelon kautta :D. Työn iloa raksalle!

   Poista