20. syyskuuta 2013

Syksyisiä päivänkakkaroita
Tyttö tuli pikkukoulusta ja ojensi äitille kukan.

Ostettiin ebaysta halvalla kylmän valkosia ledejä olohuoneen plafondiin. Kuvittelin että se olis kivempi kuin semmonen keltanen lämminvalkonen ja niinhän se yksistään oliski, mutta.. On melko karua kun muissa huushollin valaisimissa on ne tavalliset kellertävään taittavat polttimot. Meillä siis olis nyt kaupan G9 kannalla olevi ledejä.
Kamerakin alkaa olla vaihtokunnossa näitten kuvien perusteella ;). Ei varmaan mee kauaa ees, että se lopullisesti sanoo ihtensä irti ku alkaa nuo nappulatki virtanappia myöten toimimaan kukin enempivähempi omaan tahtiinsa.

Saumuri on edelleen ostoslistalla. Pinnasänky kuitenki hommattiin ja paikka löytyi makkarista parisänkyä kääntämällä ja toisen pöydän muualle roudaamisella. Samassa rytäkässä saatiin tietsikalle pysyvä paikka muualta kuin olohuoneen sohvalta JES.

Mukavaa viikonloppua!

11 kommenttia:

 1. Älä ainakaan osta Olympus sp-720 uz kameraa :D ihan surkea,meillä on se. saumuri täälläki ostoslistalla, seuraava isompi ostos! jee! kukan keskusta sävy sävyyn tyynyjen kanssa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla tuo saumuri ollu listalla jo vuosia.. Joskohan olis aika senki saapua vihdoin :D.

   Poista
 2. Oon minäki höpöttäny siitä saumurista jo kauan,mutta kesällä sain ylipuhuttua että sen saan vielä. ja senki siks ku ukko sai leikkauttaa silmänsä! ei kyllä ompelukoneella vihti alkaa trikoovaatteita tekemään.. mut jospa saisit sen kohta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa sieki sen kohta saisit! Mulla tuo olis helpoimmillaan hakureissun takana tuosta kilsan päästä, muttako en oo vielä päättäny uskallanko ostaa sitä.

   Poista
  2. Lähtekää ostamaan se sieltä tallinnasta. Oon just ens pe menossa sinne kauppaan mistä mainitsit jossain. Kuulemma sieltä sais paljon halvemmalla! mulla ompelukone taisi nakuttaa viimeset tikit :/

   Poista
  3. Meinaat Karnaluksia. Verkkokaupassa näyttäs Janomen saumurit olevan halvimpia (en sitte tuosta merkistä tiiä, onko hyviä) ja neki kuitenki melkein 300e. Mut onhanne paljoki halvempia jos Suomen hintoihin vertaa. Esim. täällä Bernina 700D oli jossain melkein 600e, karnaluksilla 348e.

   Poista
  4. Pitäsköhän mun laittaa sulle ostoslista sinne mukaan :D. Mitähän sitä tarttis?

   Poista
  5. Ei kuulemma ole läheskään kaikkea nettikaupassa joten mua hirvittää miten pyörälle pää sielä menee ja millasen kuorman kanssa tuun takas :) sielä oli mun mielestä postikulut suomeen vaan kympin. Ainaki saumurilankoja on kuulemma tosi edullisesti, niitä meinaan kantaa kasan. Lähetään joskus porukalla? Nytki mennään tarjousristeilyllä 12e menopaluu joten ei paha! :)

   Poista
  6. Joo lähetäänpä! Sulla vielä sieltä niin hyvä mennä, meillä on matkaa jo sinne laivalleki ;). Kerroppa sitte mitä siellä näky. Sitä voi kuulemma mennä aika pyörälle päästään ku sinne putinkiin pääsee.

   Poista
  7. mää lähen kans teiän mukaan Karnaluksiin, siellä on kyllä kaikkea kivaa! aloin ompelemaan yhen ottobren ohjeita, lähinnä lastenvaatteita ja opettelee kaikkia erilaisia kikkoja..tästä se lähtee.:P mutta nyt tauko, ku pitää ruveta pakkaa..muuton jälkeen sitte taas uudella innolla, kivat kankaat vaan puuttuu.;)

   Poista
  8. Ja kehittelet iida sit sinne uuteen asuntoon jonku oman nurkan! Tuli tuo eka, nii en sitte julkassu muita :).

   Poista