3. syyskuuta 2013

Vielä jatketaan kesää
 Koko kesä on oltu niin vaihtelevasti menossa, että kukatki jäi toisinaan kastelematta. Lämpimästä kesästä ne ei kuivana oikein tykänneet ja niimpä meillä oli pitkään lähes kuolleet kesäkukat parvekkeella. Olin jo heittämässä niitä roskiin ja ostin jo paremmin syksyä kestävät tilalle, mutta sitte huomasinki että sinnikkäät pelargoniat puski uutta nuppua. Kuvia näpsin muutama päivä sitten ja tämänhetkinen tilanne on vieläki runsaampi. Päätin sittenki aloittaa sen kastelun.


Sisällä tuoksuu leimut. 

Vielä ei oo syksy puskenu ajatuksiin. Älytön tavarastaeroonpääsemisvimma olis meneillään ja jospa ne kynttilätki sitte saadaan tuolta kaapin perukoilta kun ensin käydään kaikki kaapit läpi ja viedään ylimääränen pois. Lauantaina olin siivouspäivän tiimoilta Åstöminpuistossa kirppistelemässä ja pari Ikean kassillista tavaraa lähti toisiin koteihin. Loput pääsee sitte Järkikirppikselle ja sieltä Konttiin mitä jää.

2 kommenttia:

  1. Mulla on samanlainen vimma! ja varmaa aika monella muullaki näin syksyn aikaa! Annika sanoki että olit ollu myymässä? oliko mukavaa? :) Sielä ois varmaa ollu hyvät kirpparit ku ois päässy! Mää oon nyt innostunu facen kautta myymää ja toosi hyvin oon saanu myytyä, ku pääsi sen alottamisen kynnyksen yli. Oikeinku innostuu nii kohta puoli omaisuutta myynnissä :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olihan se kokemus ja kynnyski aleni ku olin nyt ekaa kertaa pöydän takana myymässä omia rättejä :). Mulla oli keväällä vähä laimeampana samantyyppinen vimma. Sillon vaan keräilin kasaan ylimäärästä tavaraa.

      Poista