29. marraskuuta 2013

Toppapussi kaukaloon


Kyllä vesseliä hymyilyttää, mutta nii hymyilyttää äitiäki. Lasten serkkupojalla oli kaukalopussin tarve ja lupauduin semmosen tekemään tekemistä harjotella. Ottobren Kuutti-unipussin kaavaa käytin pohjalla. Seuraavaa joskus (itelle) tehdessä pitäs muistaa, että käsillekin tulis olla reilusti tilaa tuolla kyytissä. Muutoin oon tyytyväinen -ompelukoneen hyppytikeistäkin huolimatta.
Meijän omaan kaukaloon olis riittäny kolme napinläpeä turvavöille, mutta tulevan käyttäjän kaukalossa on 5-pistevyöt, joten selkäpuolelle tein kunnon tuuletusaukot neppareineen. Pussissa on fleecevuorin ja puuvillapäälisen lisäksi etukappaleissa paksu vanu. Jospa pikkupoika tuonne mahtuisi ja talvella tarkenisi.

7 kommenttia:

 1. Ompa hieno! Joskus keväällä ja kesällä mietin että pitäis tehä ohut pussi, ja nimenomaan tuommonen joka on sivuista auki, ku meillä on tuommonen tosi paksu fleesepussi. , No, se jäi eikä enää tarvita :D Mutta hienon oot tehny, kyllä kelpaa pienen kölliä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuommonen vaikka kaksinkertasesta trikoosta voiski olla kesällä hyvä :).

   Poista
 2. Vautsi, hieno! Ihanat värit ja aivan suloinen tuo vika kuva<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Olin aika yllättyny iteki lopputuloksesta ;). L on tuommonen sulonen hymypoika <3

   Poista
 3. Hyvin oot onnistunu kyllä! ..ja ihana L. :)

  VastaaPoista
 4. VautsiVau! Tämmöne on mullaki ollu/on joskus haaveilussa. Ei vaa jaksaa alkaa käyttää aivonystyröitä tuon tekemiseen. Tuntuu nii vaativalta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihe kerrallaan, nii onnistu :D. Oli tuossa silti hommaa jos vertaa vaikka paitaan!

   Poista