10. joulukuuta 2013

Latvatähtönen


Kuusen latvaa koristaa vuosi sitten virkattu tähtönen. Sukkapuikolla ja rautalangalla se on kiinni ja hyvin on pysyny. Tällä hetkellä runsaammanlaisesti aikaa vie alemman kuvan tekele, joka on vienyt jo kaks täyttä kerää Nallea. Ensimmäisten kymmenen sentin jälkeen jo huokasin, että miksköhän sitä piti tämmöseen ruveta. Ois sitä kyllä muitaki juttuja joita väsätä, mutta kun pitäs tuo neitonen saada lämpimästi puettua näihin pakkasiin.

4 kommenttia:

 1. Oi kuinka jouluista jo! Ihana<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piti se laittaa, että ehtii kotonaki siitä joulusta nauttia tovin. Sitä haluaa kaikki kuitenki heti pois ku tullaan joulunviettoreissulta.

   Poista
 2. Voi Eepu!

  Minua on purassu kauhea käsityöhulluus ja ainako koitan väkertää jotaki epämäärästä, niin muistelen, ko sie olit jo yläasteella niin taitava käsitöissä. Nyt tuli kyllä superleveä hymy huulille, ko sinun blogi osu kohalle. Jee! :)

  -Saara

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva ku löysit tänne! Tuo väkertäminen on kyllä mukavaa varsinki tässä joulun alla. Sitte keväämmällä mulla ruukaa olla vähemmän tekeleitä kesken/suunnitteilla.

   Mieki oon sun blogia käyny aina lueskelemassa uusien postausten tullen :). Sulla se on sana hallussa! Itellä ei tuu ihan niin näppärästi tänne tuota sepustusta..

   Poista