16. huhtikuuta 2014

Ilosofiaa was here -tunnustus!

Sain jo jokin aika sitten Iloja-blogin kautta mukavan tunnustuksen. Ilosofiaa blogista alkunsa saanut Ilosofiaa was here -tunnustus on kerännyt käsityöblogeja allensa jo melkoisen määrän. Käykäähän kattomassa tunnustuksen saaneiden blogien listaa, jos sieltä vaikka löytyisi uusia tuttavuuksia --> Ilosofiaa was here

E kirjoitti Pikkuvarpailla-blogista näin: "Kotoisa blogi jossa toteutetaan niin ommellen, askarrellen, virkaten ja neuloenkin ideoita ja tehdään niitä arjen tarpeisiin opiskelun lomassa. Lapsiperheen keskellä puuhailu saa olon tuntumaan kotoisalta."

Kiitos näistä sanoista! E, varmaankin muistelet myös edellisen blogini sisältöä.. Ehkä joskus saan siirrettyä sieltä osan tällekin puolelle :). Tässä voinenkin lupailla samalla, että kesän tullessa ja kuluessa toivon, että saan postaustahtiin lisää vauhtia. Nyt meinaa olla liian vähän aikaa aiheille. 


"Ilosofiaa was here tunnustuksen mukana tulee myös pieniä velvollisuuksia.

1.Tunnustus jaetaan kolmelle omasta mielestä kotoisalle blogille. Sellaiselle, joka aina saa palaamaan takaisin ja takaisin. Muutamin sanoin blogia kuvaillen kerrot miksi juuri tämä blogi saa tunnustuksen.


2. Linkitä blogit joille olet antanut tunnustuksen takaisin Ilosofiaa http://ilosofiaa.blogspot.fi/ blogiin vaikka kommentoimalla jotain postausta. Lisään itse kaikki linkitetyt blogit omaan listaani joille teen oman sivun omaan blogiini.


3. Tämä tunnustus on tarkoitettu käsityöblogeille tai ainakin osittain käsitöitä käsitteleville blogeille."


Olipas miettimistä tunnustuksen jakamisen suhteen! Lopulta jouduin päätymään siihen, että minulta tunnustus jatkaa matkaa vain yhdelle blogille, koska listassa oli jo kaikki muut monista suosikeistani. Tämä tunnustuksen saava blogi on minulle ihan uusi tuttavuus:

Tässä blogissa kaunista katseltavaa syntyy niin puikoilla kuin koukullakin. Kuviin on ihanasti saatu kaapattua käsitöiden värit ja pehmeys. Varsinaista silmänruokaa.

1 kommentti: