30. huhtikuuta 2014

Lasikruunu tietenki
Neidillä oli tänään pikkukoulussa vappunaamiaiset. Yritin alkuviikon ajan pyörtää R:n päätä, että oisit nyt vaikka lääkäri tai kissa tai joku mihin olis valmiina asukin, mutta ei auttanu. Prinsessa kuulemma piti olla ja lasikruunu vielä päähän. Eilen illalla tuumasta toimeen ja prinsessa sai kruunun, jonka lasittomuuskaan ei enää haitannut kun sai ite valita kankaan.

Sisälle tukemaan laitoin kaksinkerroin farkkua ja päällinen on vanhaa lakanakangasta. Keskelle kruunun halki ompelin pätkän nauhaa, jotta kruunu pysyy kuosissaan kun sen solmii päähään. Samaiseen nauhanpätkään voi (ja kokemuksen jälkeen pitääkin) laittaa pinnin, jotta kruunu pysyy paremmin.

Sukkahousut, trikoopaita ja kesämekko päälle. Koru kaulaan ja kruunu päähän. Äitiä vähän mietitytti, josko tyttöä harmittaa kun toiset lapset ovat niin paljon enemmän tällingissä, mutta mitä vielä. Ei tarvi edes paljon helmojen hulmuta niin neidillä on niin prinsessaolo että! Kruunu oli ihan ekstraa jo :).

Nyt pieni lepohetki ja sitten alakertaan täyttelemään kaappeja. Vielä ei päästä ihan lopullisesti muuttamaan, koska lattiat siellä odottaa remonttia.

Hauskaa vappua!!

2 kommenttia:

 1. Vau, hieno idea ja toteutus! Oot kyllä taitava. Varmasti oli nätti prinsessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jälkeenpäin aateltuna viis sakaraa olis ollut parempi, ei tullut leikellessä laskettua ;).
   Prinsessa oli kyllä nätti ja onnellinen <3

   Poista