5. kesäkuuta 2014

Alina-mekkonen valmistujaisissa


Meki juhlittiin valmistuneita, kun omat velipojat pitivät yhteiset kekkerit lukuvuoden aikana turvallisuusvalvojaksi ja talonrakentajaksi valmistumisten johdosta. Vanhempikin kerkesi pari tuntia olla juhlittavana ennekuin käsky kävi takaisin inttiin.

Neiti sai hartaasti toivomansa juhlamekon ainoasta kankaasta, jota oli riittävästi Mekkotehtaan Alinaan koossa 98/104. Parempi olis tullu ohuemmasta puuvillasta. Nykyinen on vanhuuttaan ihanan pehmeäksi käynyttä pussilakanaa. Bolero oli viiden minuutin vanhasta-uutta -viritys, kun kirpparilta parillakymmenellä sentillä ostettua hassunmallista handmade-pitsipaitaa näytettiin vähän saksille. Ajanpuutteesta vain huolittelin reunat, käänsin nurjalle ja tikkasin. 

Allaolevat herkulliset kakut ovat kondiittori-kälyni käsialaa.

7 kommenttia:

 1. Ihanat vaatteet ja hienoja kakkuja! :) meilläkin oli viiden valmistujan yhteiset juhlat jossa sunnuntai vietettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pitääpä välittää kakuntekijällekin terveisiä kun toinen ammattitaitonen kehuu :). Siinä on jo juhlilla kokoa, jos viis juhlittavaa!
   Sain muuten vasta nyt tehtyä ensimmäisen mekon mekkotehtaasta, vaikka kirjan oon omistanu jo kaks vuotta.

   Poista
 2. Oi miten ihana mekko <3 kyllä kelpaa pienen neidin juhlia! Ja tosi kauniita kakkujakin, ihan meinaa kuola tippasta suupielestä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Neiti oli kyllä onnensa kukkuloilla, kun vihdoinkin sai kauan toivomansa prinsessamekon. Eihän se semmonen ole prinsessamekko, jossa ei helmat heilu kun pyörii ;). Kakut oli tosi hyviä!

   Poista
 3. Onpas kiva blogi. Ihana mekkonen tuossa heti ekana. Mukava lueskella, kun hyvät kuvat ja ulkoasu. Aloin lukijaksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, kylläpä tulin iloseksi! Tervetuloa mukaan :)

   Poista
 4. On kyllä ihana mekko ja boleroki näyttää kivalta! :)

  VastaaPoista