20. kesäkuuta 2014

Juhannusaattoaamun mietteitä
Pakon vaatiessa oli alettava väsäämään itelle vaatetta. Kukkaisen kirppisoston leikkelin saumoista auki ja rakentelin uuteen uskoon. Vain pääntien ja helman huolittelu on ennallaan. Hihansuut yritin mukamas huolitella alavaralla, mutta ne törröttää typerästi. Nyt mennään näin, mutta vinkkejä nuiden siististi huolitteluun/korjaamiseen saa kertoa! Kauluskin taitaa vielä muuttua, kun tulee sen aika.

Jojomainen muodonmuutos on nyt 5kk imetyksen lopettamisen jälkeen siinä pienimmässä pisteessä, jossa vaatteet käy kaikki liian isoiksi varsinkin yläosasta eikä koskaan mikään näytä hyvältä päällä. Asujen yläosien uupelo on valtava, mutta olen ihan surkea shoppailija. Kierrän aina vain alerekit, koska sillon jää vähemmän vaihtoehtoja ja rahaa. Jälkimmäinen silti tuskin pitää paikkansa hutiostojen takia. Jonkun täytyis muuttua..
Tietenki haluaisin omistavani garderoobin, josta löytyisi joka hetkeen sopiva asu. Tällä hetkellä niitä mielellään kodin ulkopuolella päällä pidettäviä on ihan muutama hassu yksilö. Oon kiinnostuneena seurannut muutaman bloggarin taivalta täydellisen vaatekaapin sisällön rakentamiesta. Ite tuskin koskaan pystyn siihen, kun tapaan haluta esim laadukkaan silkkipaidan, mutten todellakaan maksaisi paidasta tähän hätään (jos koskaan) yli sataa euroa. "Lumpuilla" siis mennään.

Nyt lähetään mummulaan juhannuksen viettoon. Viileistä säistä huolimatta oikein mukavaa Juhannusta!

8 kommenttia:

 1. Tosi nätti! täälä podetaan vähän samaa ongelmaa vaatekaapin sisällön suhteen. tyhjää on sopivien vaatteiden kohdalla, isoksi käyneitä kyllä löytyy mutta olo on niissä kuin jätesäkkiin hypännyt oisin :P tänä iltana aijonkin vielä kokeilla itselle tunikaa josta sain piirtää 2 kokoa pienemmän kaavan kuin vuosi sitten! vaatekaupoistakaan en oikein osannut mitään edes kokeilla, kun yks päivä sielä kävin pyörähtämässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Lähdöt minne tahansa on ressaavia semmosen vaatekaapin kans :/. Mie olen vasta keräämässä rohkeutta ommella aikuisten koossa, näistä "vanhasta uutta" kokeiluista on vähemmän riskialtista alottaa ;).. Haluttais kyllä ommella kaikki joskus ite, tietäis että langansuunnat on oikein, kangas kutistettu valmiiksi yms, mutta toisaalta kankaidenkin laadut kuulostaa olevan välillä ihan sutta ja sekundaa.

   Poista
 2. Ihana malli mekossa ja ihana kangas!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitoksia ;). Tuli samalla ensiesiintyminenkin ja niin extempore ettei ehtiny edes suunnitella. Piti vain äkkiä ennen lähtöä ottaa pari räpsyä, joiden laatu mättää salaman takia ja heittää koneelle. Onpahan kynnys ylitetty!

   Poista
  2. Mullaki se vielä odottaa. Samoin meillä on tuo räpsimisongelma. Järkkärin salama on rikki kokonaan, pienempi kamera hajos keskimmäisen käsittelyssä ja kännykän kamera on mitä on. Niillä on yllättävän hyvin lopulta pärjätty valoisien päivien ansioista ja pakon edessä. :)

   Poista
  3. Mulla tuo ei johdu kamerasta, vaan nimenomaan käyttäjästä. Vanha pokkari sano sopimuksen irti ja oli uuden osto eessä. Hommattiin tuommonen mikrojärkkäri, johon en oo vielä oikein kerenny perehtyä.

   Poista
 3. Näppärät ne osaa :)

  VastaaPoista