12. kesäkuuta 2014

LierihattujaKesä tuli taasen äkkiäarvaamatta sillon toukokuussa. L kulki muutaman hellepäivän kotona siskonsa pieneksi jääneessä pinkissä hellehatussa tai äitin vanhassa huivissa. Sitten tuli päivä, jollon piti pojun kans suunnata "ihmisiin". Tavan mukaan rupesin väsäämään hattua lähdön hetkellä, eikä tälläkertaa tarvinnut edes purkaa. Menopeli muuttu kyllä autokyydistä bussiksi, koska osalla porukasta oli muka niin kiire ;). Mutta mikä tärkeintä, vesseli sai hatun, jota kehtaa pitää ja mummulan vihreä verhokappa kulkee nyt lämpimillä keleillä aina mukana.

R:n hattu on tehty jo viimekesänä samasta pussilakanasta, josta Alina-mekkokin. Se tarttis kyllä enemmän vahviketta lieriin ja jonku, joka sitä sen kastuessa ja ryttyseksi kuivuessa pesis ja silittelis.


Kuvien tunnelmat on kohta viikon takaisia. Nyt ulkona on ihanan raikasta!

4 kommenttia:

 1. Onpa hienot lierihatut! :) Ihana heppatyttö ekassa kuvassa. Toivottavasti nähdään kesälomareissulla, mennään muutaman viikon päästä mummulaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tuosta L:n hatusta tuli kyllä nii hyvä, että pitäs piirtää itelle kaavat talteen. Eiköhän me nähä kun ilmotellaan :).

   Poista
 2. ihanat! mullakin ollut tarkoitus monena vuonna tehdä lierihattuja tyttösille ajoissa, mutta yhä ne on tänäkin vuonna tekemättä :P pitäiskö reipastua ja joku ilta kokeilla edes yhtä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullaki se to do -lista on satakertaa pidempi kuin se tehtyjen ja alotettujen. Yleensä saanko aikaseksi vaan sillon ku on pakko äkkiä tehdä joku. Tosi helppoja ja nopeita nuo on tehä vaikka ihan summissakin. Ihmeellisiä kynnyksiä turhaan asetamme :D.

   Poista