9. kesäkuuta 2014

Välipalakokeiluja


Pääsin buzzadorina testaamaan Nestlén Shredded Wheat -täysjyvämurotyynyjä. Aamu-, ilta- tai välipalaksi tarkotettujen murotyynyjen rapeassa kuoressa on paljon kuitua (täysjyvävehnää 67%) ja sisällä on 32% marjasosetäyte. Yhessä annoksessa (sis. reilu 1dl maitoa) on 216kcal, 7,7g proteiineja, 38,3g hiilareita, joista sokereita 14g. Shredded Wheat -murot ovat Nestlén esimerkki hyvänmakuisista, mutta tarpeettomia lisäaineita välttävästä ruoasta.Sitten korkea-arvoisen raadin käyttäjäkokemuksiin:
Muutamana aamuna/iltana ollaan tyynyjä maisteltu niin maidon kuin jugurtinkin kanssa. Neiti R ei välittänyt niistä ollenkaan ja L:lle muutama kappale oli riittävästi. Itse näitä söin, ovathan joitain muita vaihtoehtoja terveellisempiä ja kyllähän mikä tahansa nyt alas menee. Kuori oli vähän kuivaa, mutta pehmeni maidon joukossa. Täyte oli omaan makuuni ihan liian makeaa aamu-/iltapalaksi.
Toisen buzzadorin postauksesta sain vinkin kokeilla täysjyvätyynyjä naposteluun -ja ei ollut yhtään huonompi idea. Nuorimmainenkin kävi jatkuvasti kärkkymässä lisää ja pieni kulho tyhjeni minullaki huomaamattomasti koneella ollessa. Karkin tms korvikkeena näin ollen tosi hyviä! Meidän kauppalistalta taitavat silti jäädä pois.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti