20. elokuuta 2014

KöökkiNäissä me tällä hetkellä ruokaillaan. Vahakangas on ollu paikoillaan jo yli kaks vuotta ja nyt alkaa kulmat osoittaa rispaantumisen merkkejä. Suurempia ruokapöytiä katellaan aina sillä silmällä, mutta jos sitte viimeistään seuraavaan asuntoon. Tuo 75cm leveys on auttamatta liian kapea, jos meinaa jotain lautasten tai pelkästään kahvikuppienkin kans tarjoilla, kun molemmissa päädyissäkin istuu herkuttelija. Tuolta toisesta päästä kun ei saisi edes yltää niihin tarjottaviin. Huomasimpas juuri, että metallisen puutarhapenkin siirryttyä ruokapöydän ympärille, on ruokailuryhmä syöttötuolia lukuunottamatta ikealaista.

Päivitykset antaa odotuttaa, kun kuvia on sekä vanhalla että vastikään hankitulla koneella. Ja se kameran akun lataaminenki, miten se nyt muka on niin kova homma. Nämä kuvat on heinäkuisilta helteiltä, kun ikkunat ja ovet sai olla yötäpäivää sepposen selällään ja sisällä nurkat oli täynnä koivunsiemeniä. Seuraavaksi tullaanki sitte villasukkakeleihin...

2 kommenttia:

  1. Kivannäköinen tuo puutarhapenkki tuossa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuossa oli niin ahasta ku oli selkänojalliset penkit toisellaki puolella. Kerran pähkäilin sitä ongelmaa, nii sattu silmiin tuo penkki terassilla :)

      Poista