21. helmikuuta 2015

Mitä jos olis huolia


Pian 4-vuotias R on alkanu potemaan ompelukuumetta. Mistälie moisen saanut, kun äitikään ei juuri kerkeä ompelemaan. No mutta muutamana peräkkäisenä päivänä sitä yhteistä ompelutuokiota kinuttiin ja pitihän se raivata siihen vähän aikaa, kun lopulta neiti tuli oman ideankin kanssa toivetta esittämään. "Äiti, ommeltais semmonen juttu johon voi laittaa huolia jos niitä on." Huolisyöppöhän se oli mielen päällä.

Pinterestiä pääsi tyttö alkuun selailemaan ja piirtämään vihkoonsa mallin omasta huolisyöpöstään. Tilkkulaatikkoa penkoessa värimaailmakin jo ehti vaihtua moneen otteeseen, mutta lopputulos on kuitenkin sellainen kuin suunnittelija toivoi. Oikein kruunukin päässä ja barbababan silmät. Oli itsellenikin ihan ensimmäinen oikea aplikointi.

Huolet ovat onneksi pieniä vielä kuten on kantajansakin. Erään kerran huolisyöppö oli nielaissut paperilapun, johon oli piirretty punainen talo. Ei millään malttaisi neiti odottaa tulevaa muuttoa ja ikiomaa huonetta, jossa on roosa Sandbergin talot-tapetti..

14 kommenttia:

 1. Söpö huolisyöppö ja ihania kankaita siinä! Meillä kans on toivottu konetta joululahjaksi ja snttärilahjaksi. Kunhan tulee vastaan sopiva niin hankin, samalla itelleni saisin toisen koneen :) ollaan kans ommeltu yhessä, mukavia yhteisiä hetkiä vanhimman kans.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, punaset kankaat on ihan tuolta 60-luvulta asti :)
   Mulla tulee ihan liian harvoin otettua R mukaan värkkäyksiin..

   Poista
 2. Ihana R! Ja ihana huolisyöppö :) Minne te ootte muuttamassa oikeen? Mukava taas lukea sun juttuja täällä. Usiasti oon käyny kattoo joko uus postaus ois tullu ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se useimmiten aika ihana ;). Kiitos
   Tuohon naapurikuntaan muutetaan vähä pitemmäksi ajanjaksoksi. Voipi olla että pikkuhiljaa saadaan myös sisustussisältöä tänne. Kiva ku käyt vierailemassa. Mulla on postaukset vähä jumittanu ku ei oo saanu otettua ihtiä niskasta kiinni tässä tohinan keskellä. Tsempit sinneki opiskeluihin :)

   Poista
  2. Nonii innolla ootan josko tulis niitä sisustusjuttujaki :) Kiitos, tsempit tarvitaan opiskeluun. Kk vielä niin jään kotiin ku alkas harkka, enkä nyt kykene tässä sinne menemään, ku I niin pikkunen vielä.

   Poista
  3. Jep, kylläpä sinne kouluun joutaa. Mulla oli tarkotus valimistua kandiksi tässä keväällä vielä, mut ku repästiin tuo talo, nii meinannu vähä motivaatiot olla jossain muualla. Taitaa siis jäädä syksylleki vielä pari tenttiä kandista.

   Poista
 3. Onpas kivan näköinen pehmo, vaikka onkin huolisyöppö sai minut hyvälle tuulelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllähän sen pitäiski parempaa mieltä antaa, kun syö huolet pois :D

   Poista
 4. Aivan ylisuloinen huolisyöppö ♥ Ja ihana oivallus. Kiva blogi muutoinkin ♥

  VastaaPoista
 5. Hellyyttävä huolisyöppö ja pikkuompelijakin :)

  VastaaPoista