29. helmikuuta 2016

Mustaa nahkaa ja tikkailuja


Olihan mulla yksi pikkulaukku ennestäänkin, mutta se kaihersi mieltä, koska ei ollut ihan täydellinen pari puvun kanssa. Kun sitten liian lähellä juhlaa sain idean mustasta nahkalaukusta DIY Stories -blogista, ei tarvinnut hetkeäkään jäädä miettimään, että tekisinkö. Materiaalitkin D-lenkkiä lukuunottamatta löytyivät omista kätköistä. Laukusta tuli juuri sopiva, pieni kuin koru. Sain kuin sainkin täydellisesti pukuun passaavan pikkulaukun!

Aikaa oli sen verran vähän, että laukun sisällä on vain vuori mustasta valkopilkkuisesta puuvillasta, ilman ylimääräisiä taskuja. Nahkaremmin tein samalla tavalla kuin inspiraation lähteessä, eli taitoin nahkasuikaleen kaksinkerroin ja koristeommel peittää sen saumakohdan. Samaa remmiä käytin myös D-lenkin kiinnitykseen.

5 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Tiedätkö, just eilen tulin miettineeksi, että mitenhän tämän homman kävi. :) Tosi hieno laukusta tuli ja ihanaa että sain olla inspiraationlähteenä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Hauska kuulla! Tän kävi hyvin lopulta, kun ratkoin sen vanun alla olevan kankaan iltapuhteina pois ja pääsin siitä kieroon vetämisestä. Kiitos sinulle!

   Poista
 2. Vautsi! Todella tyylikäs pikku laukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itsekin ihan valtavasti :D

   Poista
 3. Tosi hieno laukku! Itelläkin olisi tuolla kätköissä nahkapaloja, ei oo tullu mieleenkään tehdä mitään tällaista..:)

  VastaaPoista